Κτήμα Καραγεώργου
για κάθε δεξίωσή σας
στη Μάνη

Το κτήμα Καραγεώργου αποτελεί ιδανικό προορισμό για να γιορτάσετε τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας και ένα ιδανικό »κτήμα» για κάθε είδους  εκδήλωση. Η προσωπικότητα του χώρου, οι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικοί χώροι που προκύπτουν, καθώς σμίγει η σύγχρονη πολυτέλεια με την μαγική απλότητα του παρελθόντος και κυρίως το αίσθημα φιλοξενίας και ζεστασιάς που είναι παρών και στις πιο μικρές λεπτομέρειες του κτήματος, θα χαρίσουν σε εσάς και τους φιλοξενούμενούς σας μια αξέχαστη γιορτή και μια μοναδική εμπειρία.

Το μεθυστικό άρωμα της λεβάντας να σε πολιορκεί από την πρώτη στιγμή, οι όμορφοι κήποι στο κτήμα με χρωματιστά λουλούδια, οι αγριελιές,οι ροδιές, τα αρωματικά φυτά, οι όμορφες σκιασμένες γωνιές που προσφέρουν ξεκούραση, τα πλακόστρωτα καλντερίμια για την εύκολη πρόσβαση σε όλο το κτήμα,η πισίνα που μεταμορφώνεται για να υποδεχτεί τους φιλοξενούμενούς σας, αποτελούν το τέλειο μέρος για να γιορτάσετε τα πιο ξεχωριστά γεγονότα της ζωής σας.

Στο Κτήμα Καραγεώργου φροντίζουμε κάθε γάμος να είναι μοναδικός και να διακρίνεται από ρομαντική και αριστοκρατική ατμόσφαιρα. Είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας και να σας γοητεύσουμε με όμορφες προτάσεις που θα κάνουν την γιορτή σας ξεχωριστή. Ότι και αν επιλέξετε, εμείς θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο σκηνικό και θα προσφέρουμε σε εσάς και τους καλεσμένους σας στιγμές συγκίνησης που θα σας συντροφεύουν στη καινούρια σας ζωή.

Με έδρα το Κτήμα Καραγεώργου μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε κάποιο ιδιαίτερο εκκλησάκι στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης ή εάν θέλετε να κάνετε ένα παραδοσιακό γάμο, να δημιουργήσουμε μαζί ένα θεαματικό σκηνικό, και να υλοποιήσουμε το προσωπικό σας παραμύθι, οργανώνοντας την κάθε λεπτομέρεια .

Διαμονή στη Μάνη
Κτήμα Καραγεώργου
Αρεόπολη Μάνη Λακωνίας
Τηλ. 2733051368
Fax 2733051328
http://mani.ktimakarageorgou.gr
email: info@ktimakarageorgou.gr

 


Comments are closed.

Book now Ktima Karageorgou