Διαμονή στη Μάνη
στο Κτήμα Καραγεώργου

Σας καλωσορίζουμε στο τελευταίο άκρο της Ηπειρωτικής Ελλάδας και υποσχόμαστε να σας κάνουμε τη διαμονή σας στη Μάνη μια αξέχαστη εμπειρία. Σας προκαλούμε να κάνετε ένα ταξίδι στο Θρύλο και την Ιστορία…

Να γνωρίσετε τα αετοχώρια της Μάνης, που είναι φτιαγμένα σαν κάστρα, να κάνετε βαρκάδα στα μοναδικά στο κόσμο σπήλαια του Δυρού, να περπατήσετε στα  σοκάκια της Μάνης, με μοναδική συντροφιά τους πανύψηλους πύργους ….

Στο κεφαλοχώρι της Μάνης, την Αρεόπολη, σ’ ένα κομβικό σημείο, για την εύκολη περιήγησή σας στην ευρύτερη περιοχή, τόσο στη Λακωνική Μάνη όσο και στη Μεσσηνιακή Μάνη, μέσα σ’ ένα βιολογικό κτήμα με ελιές, οπορωφόρα δέντρα, αρωματικά φυτά και πανέμορφα λουλούδια, δημιουργήσαμε ένα καταφύγιο, για εσάς που θέλετε να κάνετε τη διαμονή στη Μάνη μια ρομαντική απόδραση, αξέχαστη εμπειρία.

Το μεθυστικό άρωμα της λεβάντας σας πολιορκεί από τη πρώτη στιγμή που θα φτάσετε, η ησυχία που απλώνεται παντού αλλά ταυτόχρονα κοντά στη ζωντάνια της Αρεόπολης, ο καταγάλανος ουρανός της Μάνης,που σε ταξιδεύει καθώς γεμίζει με ζεστά χρώματα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ένα ζεστό χαμόγελο και μια Μανιάτικη χειραψία θα σας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια της διαμονής σας στη Μάνη.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τα πολυτελή και ρομαντικά δωμάτιά μας. Ο συνδυασμός της φυσικής πέτρας και του ακατέργαστου ξύλου με τα αέρινα υφάσματα και τις σύγχρονες ανέσεις, μαζί με τα ζεστά χρώματα που έχουμε επιλέξει προσεκτικά, ώστε να ξυπνούν συγκινήσεις και συναισθήματα, θα σας κάνουν κατά τη διαμονή σας στη Μάνη, να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να  τους χαρίσετε στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης zen.
Είμαστε πάντα εδώ και σας περιμένουμε,  να σας αφοπλίσουμε με μια  ‘’ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ’’… και να σας  εξασφαλίσουμε μια αξέχαστη διαμονή στη Μάνη και να γίνετε και εσείς κομμάτι της δικής μας ζωής…

 

Διαμονή στη Μάνη
Κτήμα Καραγεώργου
Αρεόπολη Μάνη Λακωνίας
Τηλ. 2733051368
Fax 2733051328
http://mani.ktimakarageorgou.gr
email: info@ktimakarageorgou.gr


Book now Ktima Karageorgou